Triple lnb voor Astra1-2-3 met 4 tuner aansluitingen


€ 89,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

CDS Triple LNB (19.2/23.5/28.2)
Geschikt voor het direct aansluiten van 4 satelliet tuners.
Ontvangst van Astra 1 (19.graden) Astra  2 / Eurobird (28.2 graden) en Astra 3 (23.5 graden oost)
schotel moet worden afgesteld op de astra 3 23,5 graden oost 

Triple lnb voor  Astra1-2-3 met 4 tuner aansluitingen

Meer info

M7 Group (Canal digitaal) heeft de Triple LNB laten ontwikkelen voor de in Nederland en Vlaanderen veel gebruikte schotelmaat van 60 tot 65 centimeter. Alleen op deze schotels wordt goede ontvangst gegarandeerd. Past in ieder geval in de bestaande Triax 64 en zelfs in de 78 cm schotelantenne werkt deze triple lnb van canal digitaal naar mijn mening prima.

Voor wie al een schotelantenne in gebruik heeft waarop de DUO LNB gemonteerd is, en deze zoals geadviseerd door Canal digitaal op de Astra 3 satelliet uitgericht heeft, is installeren van de Triple LNB best eenvoudig.
Als men voorzichtig de DUO LNB verwijdert kan de Triple LNB hiervoor in de plaats worden gemonteerd. Dit kunt u controleren door voor de schotel te gaan staan.
Wanneer de bestaande duo lnb met de Linker nek is vastgezet, kunt u de triple lnb monteren zonder de schotel opnieuw uit te richten.
Wanneer deze echter met de rechter nek is vastgezet zult u na montage de schotelantenne opnieuw moeten (laten) uitrichten!

Triple LNB met 4 satelliet tuner aansluitingen, geschikt voor onder andere Triax 64 en 78 cm. schotelantenne. (schotel niet inbegrepen)

Ontvangst van Astra 1 (19.2gr) Astra 2 (28.2gr) en Astra 3 (23.5gr) is mogelijk in onder andere nieuwe en bestaande Triax 64 en 78 cm schotelantennes.  
Door de schotel uit te richten op Astra 3 (23.5gr) en de LNB te bevestigen aan het middelste buisje kunt u probleemloos de andere twee Astra satellieten erbij ontvangen.

Op de 4 uitgangen zijn maximaal 4 satellietontvangers aan te sluiten welke DiSEqC 1.0 ondersteunen. 

Ontvang 150 TV kanalen uit het verenigd koninkrijk, waaronder de HD BBC, Channel 4HD en ITV HD gratis!

Voor de installatie handleiding van Canaldigitaal klik hier

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Schotelantenne Triax TDS 6A 65 cm. antraciet grijs

Schotelantenne Triax TDS 6A 65 cm. antraciet grijs

€ 34,50