schotelantenne campingset


€ 159,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

De set bestaat uit:
1 x SAB Titan Micro SE (S913 )  HD digitaal satelliet ontvanger Inclusief afstandsbediening.
1 x Triax 64 cm schotelantenne.
1 x duo lnb. Ontvangst van astra 1 en astra 3.
1 x HQ Camping statief 3 poot met draaibaar bovenstuk.
1 x Satelliet zoeker
1 x 10m coax kabel met F-conectoren.

schotelantenne campingset

Meer info

Met deze satelliet schotelantenne set kunt u diverse Nederlandse TV en radio programma's ontvangen in grote delen van Europa. Alleen wel als u beschikt over een bestaand Canaldigitaal kaart en abonnement. Zonder abonnement zijn alleen vrij te ontvangen zenders beschikbaar.

Bij deze set staat eenvoudige bediening van de satellietontvanger op de eerste plaats. Deze ultiem kleine Sab Titan Micro satellietontvanger is kleiner dan een pakje boter. En toch is deze  HD (high definition). Ideaal voor onderweg.  De Geïntegreerde kaartlezer werkt met een al bestaande canaldigitaal kaart. Overigens werkt deze sab ook zonder smartcard als u alleen de FTA (gratis|) zenders wilt ontvangen. Waaronder ARD , ZDF , CNN, ARTE, Euronews, Eurosport, TV5 enz. 
Kijk hier voor een overzicht van de vrij te ontvangen zenders.

De arm van de lichtgewicht Triax schotelantenne is eenvoudig in te klappen zodat deze tijdens het reizen weinig ruimte inneemt.

De satelliet ontvanger sluit u aan op een TV met een hdmi kabel(optioneel leverbaar) en is natuurlijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Ook een infrarood oog is aanwezig zodat u de ontvanger netjes kunt wegwerken en deze toch via het infrarood oog is te bedienen.

Met de bijgeleverde satellietzoeker kunt u de schotelantenne optimaal uitrichten en afstellen op een van de de Astra satellieten. 
Satellietontvanger wordt geleverd met de laatste software en een actuele zenderlijst.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

camping schotelantenne tas

camping schotelantenne tas

€ 19,00
HDMI aansluit kabel 2m

HDMI aansluit kabel 2m

€ 8,50