schotelantenne

Welke schotel heb ik nodig?
Dat is afhankelijk van welke satellieten u ermee wilt ontvangen en waar u deze wilt ontvangen. Ook van belang is hoeveel ontvangers u erop aan wilt sluiten. Standaard in Nederland heeft een normale gebruiker genoeg aan een standaard schotel van ongeveer 60 cm. Bijvoorbeeld de Triax TDS 64 In deze schotel past een duo lnb zodat we de astra 1 en astra 3 kunnen ontvangen. Met een triple lnb ontvangt u ook nog extra de astra 2 satelliet op 28,5 graden oost,. Met zeer veel vrij te ontvangen Engelse zenders zoals BBC en ITV.


Als we meerdere satelliet ontvangers aan willen sluiten op een schotel kan dat. Deze schotelantenne moet dan worden voorzien van een of meerdere LNB’s. Waarvan elke lnb weer meerdere aansluitingen heeft. We hoeven dus geen extra schotels te plaatsen. 


Wilt u meer satellieten ontvangen adviseer ik schotels welke hier voor speciaal ontwikkeld zijn zoals de Cahors / Visiosat bisatellite en Big-Bisatellite schotelantenne.

Ook kan het zijn dat u zoveel mogelijk satellieten wilt ontvangen, of dat we diverse satellieten willen ontvangen die verder uit elkaar liggen. In dat geval gaan we naar een 90 of 120 cm. schotel voorzien van een motor, of u past meerdere schotelantennes toe.


Verblijft u tijdelijk of pertinent in het buitenland, is de locatie waar u verblijft  van belang voor de ontvangst van de Nederlandse zenders. In centraal Europa is vaak net asl in Nederland een 80 cm. of zelfs 60 cm. schotelantenne met duo lnb al voldoende.


Wilt u een speciale zender in Nederland uit het buitenland ontvangen kan het zijn dat u met een 60 cm. vooruit kunt maar het kan ook zijn dat er een 150 cm. schotel of groter nodig blijkt te zijn! 

Dus informeer eerst goed voordat u tot koop overgaat! U kunt me altijd bellen voor meer informatie of stuur me een mail met u wensen. U krijgt in de regel binnen 1 werkdag antwoord. 

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 48

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 48

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in