SAB S917 Titan III HD COMBO SE 12V USB PVR + IR


€ 89,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

In de doos zit:
SAB Titan 3 combo HD SE 12V
Handleiding
220V voeding adapter
afstandsbediening
extern IR oog

SAB S917 Titan III HD COMBO SE 12V USB PVR + IR

Meer info

SAB S917 Titan III HD COMBO SE 12V USB PVR + IR OOg

Maakt Tv en radio ontvangst mogelijk via Satelliet, Kabel en Terrestrial. Deze Sab S917 is voorzien van 2 tuners, hierdoor kan men zowel satelliet (DVB-S2), kabel (DVB-C) als terrestrische (DVB-T) signalen ontvangen. De sab S917 is voorzien van Fastscan software voor het snel inladen en sorteren van TV en Radio zenders. U kunt diverse fasdtcan providors selecteren waaronder Joyne en CanalDigitaal. De laatste ook voor  TV Vlaanderen en Telesat. Ook is het mogelijk via de terrestrial tuner aansluiting Ziggo en Digitenne kanalen te laden.
Diverse Ziggo klanten melden wel problemen met deze ontvanger te hebben. Ik raad het dan ook af deze voor Ziggo te gebruiken!
Door de 12 volt aansluiting is deze sab combo ook ideaal te gebruiken op vakantie.


De kanalen worden moeiteloos gedecodeerd bij gebruik van een smartcard in combinatie met de ingebouwde kaartlezer en/of een CI module in het ingebouwde CI slot.

De Titan III is voorzien van een interne kaartlezer (geschikt voor CanalDigitaal, Tv Vlaanderen en Ziggo. Alleen voor Fox sport internationaal en Motors TV is de interne multicas kaartlezer niet geschikt. Deze beide zenders gebruiken een afwijkende decodering. Een Common interface slot behoort tot de standaard uitrusting. Dit slot is geschikt voor een Joyne en Canaldigitaal CI module.

Dit is ook een ideale satellietontvanger wanneer u een schotelantenne heeft, en geen abonnement wilt afsluiten. Ned 1-2-3 zijn via Canaldigitaal niet meer gratis beschikbaar. Maar Ned. 1-2-3 zijn via Digitenne landelijk veelal gratis beschikbaar, alsmede de regionale streek zender.

Het is ook mogelijk de kabelkanalen van upc en ziggo in te lezen en te bekijken, Wel is het vaak nodig daarna een en ander te sorteren. De Interne kaartlezer is geschikt voor een Ziggo kaart maar kan voor zover mij bekend niet overweg met de UPC kaart!
Voor een compleet test overzicht TV -Toaal kijk hier:

De SAB S917 Titan III HD COMBO SE 12V is een combo tuner van SAB welke op 12Volt werkt, hierdoor is dit apparaat zeer geschikt om recreatief te gebruiken (te denken aan gebruik in camper, caravan of boot).

Op de achterzijde treft u de volgende aansluitingen aan:
DVB-C/T2
DVB-S2
SPDIF
USB
Scart
HDMI
RJ45
IR
12Volt