Retourneren

Retourneren.

U heeft het recht een product welke u op afstand heeft gekocht op sattv.nl retour te sturen zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen.
Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door u betaalde factuur bedrag met uitzondering van verzendkosten terug gestort op uw rekening.
Dit dient te gebeuren in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren (kabels, afstand bediening, boekjes  etc.) Als het gaat om  een product welke speciaal voor u is besteld  vervalt dit recht. Canaldigitaal, Joyne of andere providor  betaal-tv kaarten welke niet meer in de originele verpakking zitten of al  zijn aangemeld of geactiveerd vallen ook buiten dit recht.

Defect of beschadigd geraakt product
Als u een bij sattv.nl besteld artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt kunt u de artikelen die u bij ons gekocht heeft  retourneren binnen 14 kalender dagen. Het  product dient zo spoedig mogelijk  in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren (kabels, afstand bediening, boekjes, etc.) geretourneerd te worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit betekend dat Sattv niet aansprakelijk kan worden gesteld  voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Belangrijk is het daarom bij het retour sturen te kiezen voor het aantekenen van uw retour zending. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door u betaalde factuur bedrag met uitzondering van verzendkosten terug gestort op uw rekening.