Rebox RE-8220HD S-PVR HD twin satellietontvanger


€ 219,00

Beschikbaarheid: Langere levertijd (Enkele werkdagen)


Omschrijving

Digital Satellite receiver & PVR 
H.264 / MPEG4 - HD,SD / DVB-S2 Twin Tuner
STi (sh4) Chipset
Powerful Compatibility through Embedded Linux OS
Recording & Playback with Internal HDD (SATA) / External USB 2.0 Devices
Recording and Time Shifting Simultaneously
Event Recording by EPG
4 USB 2.0 Host ports (MP3 Player & JPEG Viewer)
10/100 Base Tx Ethernet port
Internal SATA supported
Fully compliant with DVB-S2
Blind scan
Multi-LNB Controlled by DiSEqC Control Version 1.0, 1.1, 1.2 and USALS
Multi-Satellite Search 
Powerful Extended EPG with Event Recording
On-Screen Display with Full Color & Resolution
Favorite Service Groups
Powerful Service Control by Favorites, Lock, Skip, Move and Delete
Service Sorting by Alphabet, Transponder and CAS
User Friendly & Multi-language Supported OSD/Menu
Teletext / Subtitle Supported
Maximum 10,000 Services (TV & Radio) Programmable
Picture-in-Picture (PIP) Supported
Parental Lock / System Lock / Installation Lock
HDMI Video & Audio Output (576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p)
Ethernet Port Supported
Composite (CVBS) Output via RCA
Component & 1TV SCART Supported
Optical Output for Digital Audio (SPDIF)
2 Smart Card Reader
2 Common Interface Slot
Software & Service Database Upgrade via USB & RS-232C
Standby Power Consumption: Under 0.5W
Afmetingen in mm. BxDxH: 300x63x225
Zelflerende afstandbediening

Rebox RE-8220HD S-PVR HD twin satellietontvanger

Meer info

Rebox RE8220 S-PVR HD satellietontvanger.
Niet meer leverbaar. Hier komt binnenkort een opvolger voor.
Grote verschillen in vergelijking met de RE8500 die niet meer gemaakt wordt, zijn onder andere meer  geheugen en meer USB poorten. Verder
de automatische FST zender update optie. Hierbij kijkt de RE8220 bij het inschakelen van het apparaat als deze uit de stand-by mode komt, of er zenders verhuist  zijn of bijgekomen. En laad automatisch de nieuwe zenderlijst van Canaldigitaal in het geheugen. Deze optie kan in en uitgeschakeld worden.  Ook de menu interface heeft een update gehad waarbij het uiterlijk duidelijk verbeterd is.


Naar mijn beleving  weer een van de betere twin tuners die nu op de markt zijn. Het Linux besturingssysteem zorgt voor een stabiele werking. Het apparaat produceert wanneer er een interne harddisk 2,5 inch gebruikt ( optioneel leverbaar) nauwelijks geluid en dat is prettig. De vele functies en het bedieningsgemak maken deze HD PVR satellietontvanger compleet.  Verder beschikt de rebox ook over de STi chipset (sh4) voor hogere prestaties.


Wanneer men kiest voor een canaldigitaal, tv Vlaanderen of Telesat fastscanlijst worden de televisie- en radiozenders zeer snel in de ontvanger geladen. Daarbij kunnen we kiezen of we de standaard sd of hd high definition zenders bovenaan de zender lijst willen hebben staan. Wanneer u in deze satellietontvanger een bestaande canaldigitaal kaart met Abonnemnet wilt gebruiken kan dat. De interne multicas kaartlezer is geschikt voor diverse providors waaronder canaldigitaal. Alleen als u een abonnement heeft of wilt hebben op "fox sport internationaal, motors tv en Mezzo" kan deze interne kaartlezer in verband met een zwaardere beveiliging deze programma's niet weergeven.


De Rebox RE-8220 heeft diverse zender zoekmethodes waaronder: Fastcan Canaldigitaal, Telesat,  TV Vlaanderen,  automatisch zoeken op een satelliet, Handmatig zoeken, netwerk zoeken, blind scan enz. En daarnaast  ook een behoorlijk pakket aan kanaal  edit functies waaronder verwijderen, her noemen, vergrendelen (kindersllot) en favorieten lijsten maken. 

Als een van de weinige satellietontvangers is het ook nog eens mogelijk na een canaldigitaal fastcan zender zoek opdracht, alle kanalen te her nummeren en de zenders een plaats te geven die we zelf bepalen. Instructie hier

De Rebox RE8220 multimedia twin-tuner is een veelzijdig model vanwege o.a. de de (plugin) webbrowser (WebZeal), een YouTube applicatie, de mogelijkheid om (toekomstig te ontwikkelen) plugins te installeren.

De RE-8220HD PVR, heeft veel features, waaronder de mogelijkheid tot interne HDD (2,5 inch) of externe harddisk via USB of e-SATA. Met de gratis te downloaden 'GOM player' en 'Nero Showtime', bekijkt u uw opgenomen .TS bestanden probleemloos op uw PC, na deze hier naar toe gekopieerd te hebben.

De RE-8220HD PVR is te gebruiken met een draadloos keyboard. Het Microsoft Arc model vereenvoudigd het typ werk binnen web pagina's, zoals zoekopdrachten ingeven binnen een zoekmachine zoals Google, of het invullen van web formulieren zoals bijvoorbeeld een contactformulier. Het invoeren van URL's, instellen van favorieten, startpagina etc, dient te geschieden m.b.v. de afstandsbediening i.c.m. het virtuele 'on screen' keyboard. Geen ondersteuning voor Flashplayer, Mediaplayer, ActiveX, en "website driven" plugin installaties. 

De satellietontvanger is geschikt voor diverse Harddisks 2,5 inch. Waarbij de HDD's van Western Digital, Hitachi en Seagate Tot  en met 1 Terra goed te gebruiken zijn. Een portable kleine 2,5 inch harddisk werkt ook prima en snel op deze machine. Heeft daarbij het voordeel dat deze eenvoudig is los te koppelen en aan te sluiten op een computer voor bestanden te kopiëren en eventueel af te spelen. 


Deze RE8220 kan ik aanbevelen voor satellietontvangst. Eenvoudig begrijpelijk menu interface. En zeer veel mogelijkheden. Ook vind ik de software stabiel in vergelijking met ander twin tuners.  Evenals de RR-8500 is óók de RE-8220HD PVR compatibel met Bang en Olufsen.
Voor meer informatie lees ook de test van TvTotaal hier

Alle satelliet ontvangers worden voor verzending getest en voorzien van laatste software versie en een actuele zenderlijst.
Sattv is officieel dealer van Rebox.

Besteld  u een van de onderstaande interne harde schijven erbij, worden deze door mij ingebouwd en getest voordat deze verzonden worden.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Western Digital WD10JUCT 1 TB 2,5 inch harde schijf

Western Digital WD10JUCT 1 TB 2,5 inch harde schijf

€ 69,00