Wanneer u beschikt over meerdere smartcards kunt u gebruik maken van korting op uw 2e en/of 3e zenderpakket. Zo wordt digitale televisie via Canaldigitaal nóg voordeliger! Korting op uw 2e/3e zenderpakket is alleen mogelijk wanneer u op uw 'hoofd smartcard' gebruik maakt van een van de volgende 'instappakketten': het Basis-pakket, het Familie-pakket, het Entertainment-pakket, het Combi-pakket en het Top-pakket, de smartcard met het hoogste instappakket wordt beschouwd als hoofd smartcard.

Heeft u bijvoorbeeld een smartcard met het Familie-pakket en een smartcard met het Entertainment-pakket, dan is de smartcard met het Entertainment-pakket uw hoofdcsmartcard. Wanneer u in het bezit bent van meerdere smartcards, dient u zelf de korting op uw 2e of 3e smartcard te activeren door middel van de hieronder aangegeven instructies.

Hieronder ziet een overzicht met de mogelijkheden voor korting op uw 2e/3e zenderpakket. Indien u op uw hoofd smartcard alleen kijkt naar de gratis te ontvangen zenders en Nederland 1, 2, en 3, of als u gebruik maakt van het Recreatie-pakket of Set Top Box-pakket, dan kunt u geen gebruik maken van korting op uw 2e/3e zenderpakket.