Het is dan toch een feit. Joyne organisatie is gestart met uitzendingen op de Eutelsat 9 oost satelliet. Een mooi alternatief voor Canaldigitaal! 

Joyne abonnementen kunnen wij voor u aanmelden bij aankoop van een Joyn module. Daarna kunt u in u eigen portal van Joyne u abonnementen betalingen en eventuele activatie zelf online regelen.

 

 

Zenderaanbod

Het zenderaanbod zal bestaan uit tv-zenders van: NPO (Nederlandse publieke omroep) alle regionale Nederlandse omroepen. Waaronder ook Flevoland en omroep Utrecht. RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, en VRT. Alle zenders worden zoveel  mogelijk in HD-kwaliteit aan klanten geleverd.

 

Abonnementen

Joyne gaat de zenders in twee abonnementsvormen aanbieden die beide flexibel zijn. Men kan een abonnement voor een periode van één, drie, zes of twaalf maanden afsluiten. Bij een abonnementsvorm van kortere duur wordt de maandelijkse abonnementsprijs hoger dan bij een jaarabonnement. Kiest men voor een abonnementsvorm van drie of twaalf maanden dan kan men binnen een vooraf bekende periode zelf bepalen welke maanden men het vooruit betaalde abonnement wil gebruiken. 


Extra abonnementen
Bij het Basisabonnement kunnen bij Joyne extra virtuele smartcards gekoppeld worden. Dit aantal is maximaal 3 zover als het er nu naar uitziet.

De kosten van de extra smartcard bedragen vijf euro per maand en de inschrijfkosten tien euro per extra smartcard. Met de extra smartcard kunnen bij Joyne alle kanalen bekeken worden die ook op de hoofdkaart zichtbaar zijn. En dat is heel mooi.
Het gaat bij de extra abonnementen evenals bij het hoofdabonnement niet om een fysieke kaart maar een virtuele smartcard die in een door Joyne gebruikte Conax CI+ zit. Hierdoor moet ook voor het kijken via een extra smartcard-abonnement een CI+ module gekocht worden.

 

Joyne Travel Lite

Ook is het er Joyne Travel Lite”abonnement. Dit zal vooral gebruikt gaan worden voor vakantie doeleinden. Dit kan ook zeer flexibel worden afgesloten voor verschillende termijnen.

 

In dit abonnement worden zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery HD, Eurosport HD en de regionale omroepen geleverd. Richt prijzen voor zover nu bekend gaat Travel Lite voor een periode van een maand ongeveer 30 euro kosten. Bij een abonnement vorm van drie maanden 20 euro per maand. Bij zes maanden is de richtprijs 15 euro per maand. Een jaarabonnement zal 13 euro per maand kosten. De inschrijfkosten bij het Travel Lite abonnement bedragen 30 euro. Extra abonnementen zijn bij Travel Lite niet mogelijk. Kiest men voor het flexibele abonnement van één, drie of zes maanden dan dient het volledige abonnementsbedrag vooraf betaald te worden

 

Codering

Joyne gaat gebruik maken van de Conax-codering. Bij de dealers zullen Conax CI+ modules met inwendige virtuele smartcard verkrijgbaar zijn. Deze CI+ module zal 99 euro gaan kosten, en in de satellietvakhandel. Verkrijgbaar zijn. Wat wij begrepen hebben is dal alle HD-satellietontvangers met een CI-slot geschikt zijn voor gebruik van de benodigde Conax CI+ module.

Voor meer informatie: www.joyne.nl