Even voorstellen kan geen kwaad

 

           Mijn naam is Jos Gommans
Ik ben begonnen onder de naam Gommans antennebouw in 1991. Vanuit mijn hobby TV DX en in een later stadium satelliet ontvangst, rolde ik het schotelantenne wereldje binnen. En heb daarbij van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Vanaf de start ben ik fulltime werkzaam met hoofdzakelijk verkoop, installatie en onderhoud van schotelantennes en randgebeuren. Aangezien het echte TV antenne werk uit de tijd is door de komst van o.a. de schotelantenne, is de website ondergebracht onder de 2e bedrijfsnaam Sattv.  Waarmee de webwinkel ook  tot mijn kerntaken behoort. 

Ik kan het me zeer goed voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet! Ik help u daarbij graag verder. Stuur een mail naar info@sattv.nl. U krijgt hierop in de regel binnen 24 uur antwoord. Wenst u een persoonlijk gesprek of  demonstratie verzoek ik u vriendelijk eerst te bellen of  een afspraak te maken.

 

Kenmerken van Sattv:

* Gespecialiseerd in satelliet ontvangst systemen, voor zowel de particuliere sector, overheid als ook voor het bedrijfsleven.
* installeren van kleine centraal antenne - systemen. en kabel tv aansluitingen zoals Ziggo
* Service staat hoog in het vaandel.
* Aanzienlijke technische kennis in dit vak (mag ook wel na ruim 20 jaar!)
* Beschikking over hoogwaardige componenten en meetapparatuur.

 

 

 

   


wij bieden in onze web shop  sattv.nl een compleet assortiment in digitale satelliet, kabel TV en Digitenne en aanverwante artikelen. Ook kunt u bij sattv.nl heel eenvoudig producten bestellen. Wij versturen ook zendingen naar het buitenland. Indien u iets zoekt wat u niet op deze website kunt vinden, of u heeft andere vragen neem dan gerust contact met ons op. U krijgt normaal gesproken binnen 24 uur bericht .

Producten afhalen is natuurlijk ook mogelijk, in dat geval graag  eerst bellen. Tel 0653 839795