Eiss recreatie set statief met 68 cm schotelantenne


€ 199,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

68 cm. aluminium schotelantenne (65 x 69,5 cm)
Eiss statief met loodrecht in te stellen centrale buis
EISS elevatie-instelbaar statief met waterpas unit
3x grondpen
Inverto Ultra Black LNB mét Skew-aanduiding
15 meter hoge kwaliteit coaxkabel met f-connectoren
Handleiding en Skew tabellen

Eiss recreatie set statief met 68 cm schotelantenne

Meer info

Eiss recreatie set statief met 68 cm. schotelantenne.
Nieuwe uitvoering met diverse verbeteringen.

Waar in Europa u ook zit. Met het 68 cm EISS-systeem bent u verzekerd van ontvangst van al uw favoriete zenders. Gechikt voor Canaldigitaal ontvangst via de astra 23,5 oost en Joyne via de Eutelsat 9 oost.


68 cm en toch prima ontvangst van de Nederlandse zenders in de meest zuidelijke landen van Europa waaronder zuid Portugal en Spanje. 
Het hoge rendement van de schotelantenne en het unieke instelsysteem EISS, zorgen voor voor probleemloos kijken. Deze set werkt dus ook prima in zuid Portugal voor ontvangst Canaldigitaal.

 

 

EISS staat voor 'Easy Install Satellite System'. 
EISS is een satellietschotel met een uniek elevatie instel mechanisme en een zuiver waterpas in te stellen statief, bedoeld voor gebruik op de camping.
Het systeem kan in 3 moeiteloze stappen binnen enkele minuten worden opgesteld, zónder technische kennis en zonder andere hulpmiddelen zoals apps en hinderlijk piepende satfinders.
EISS bestaat uit een
ingenieus tandwielsysteem (zg. planetair tandwielstelsel (draaischijf)) en een schotelstatief met kogelgewricht en ingebouwde waterpas. 
De midden buis van het schotelstatief is door middel van het kogelgewricht zuiver loodrecht in te stellen, hetgeen een absolute vereiste is voor een correcte afstelling van de elevatie (hoek naar omhoog). Met de grote knop van het instelsysteem kan de elevatie met grote nauwkeurigheid worden ingesteld (+/- 0,86°) hetgeen voor de (relatief zwakke) Astra 3B – waarop de Canal Digitaal programma's worden uitgezonden – van essentiëel belang is. 
De grote instelknop is voorzien van een duidelijke schaalverdeling in graden, en is uiterst comfortabel in te stellen met behulp van het bijgeleverde gradenoverzicht voor meer dan 150 locaties in Europa.
U wilt ook in Spanje en Portugal ongestoord genieten van uw favoriete Tv-programma's? Dat kan! Slechts 68 cm en toch prima ontvangst van de Nederlandse zenders in de meest zuidelijke landen van Europa.

Dankzij het uitzonderlijk hoge rendement van de aluminium Eiss schotelantenne en het unieke instelsysteem EISS kijkt u in heel Europa in 3 simpele stappen
binnen enkele minuten ongestoord naar uw favoriete Nederlandse programma's.
Zowel voor astra 3 23,5 oost Canaldigitaal en of joyne Eutelsat 9 oost een prima oplossing.