Cahors bisatellite astra1-2-3-hotbird


€ 209,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

Set bestaat uit:
1 x Cahors bisatellite schotelantenne
1 x Cahors bisatellite G3D beugelset
4 x Relook enkel universeel lnb
1 x diseqc switch maximum 1-4
4x 1 meter coax kabel
8 x schroef aansluit conectoren.

Cahors bisatellite astra1-2-3-hotbird

Meer info

Voordeel van deze Cahors bisatellite schotelantenne is dat de lnb's individueel in hoogte te verstellen zijn zodat een optimale afstelling mogelijk is voor maximaal signaal. Ook het monteren en uitrichten is eenvoudig. Door de vaste brandpuntsafstand lnb's in de bracket is een horizontale afstelling van de lnb's niet nodig. 


De 2e  lnb van rechts gezien (als we voor de schotel staan) afstellen op de astra 1 19 graden oost is nodig. 
Daarna wanneer er een satelliet beeper gebruikt kunnen de 3 andere lnb's op maximaal signaal worden afgesteld. Dit door de lnb omhoog of omlaag te schuiven.  

Visiosat / Cahors Bisatellite Schotelantenne set geschikt voor het aansluiten van een satellietontvanger. Optimale ontvangst van 4 satellieten: Astra 1 19 graden oost, Astra 3 23,5 graden oost, Astra 2/Eurobird 28,5 graden oost en hotbird 13 graden oost.


Deze Cahors Visiosat bisatellite is speciaal ontworpen voor multi satellietontvangst. Vervaardigd uit hoogwaardig smc kunststof en aluminium, met uitzondering van de mastbevestiging is deze van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Door de degelijke constructie heeft deze schotelantenne ook zeer weinig last van wind.

De afmetingen van deze schotelantenne beperken zich tot 75 bij 64 cm. En dat is niet veel voor een schotel met zoveel mogelijkheden en kwaliteit. Door zijn stabiele constructie en vormgeving is deze schotelantenne zeer goed te gebruiken om meerdere satellieten te ontvangen.