Bente BW-7 SE CISC DVB-S2


€ 109,00

Beschikbaarheid: In voorraad


Omschrijving

BW-7 SE in het kort
Geïntegreerde Conax kaartlezer
Firmware update via internet, RS232 of USB-poort
SCPC en MCPC ontvangst van C/Ku-band satelliet
Automatische Pal/NTSC conversie
DISEqC 1.2, 13/18V, 0/22K, 0/12V LNB control
5000 tv- en radiokanalen programmeerbaar
Selectie van 32 favoriete groepen
Programmatimer (tot 8 programma’s)
Tot 7 dagen vooruit kijken in de EPG (elektronische programmagids)
Slaat het laatst gekozen kanaal op
Kanalen sorteren op alfabet, scramble, favorieten, lock en satelliet
Picture in Graphics (PIG)
Menu’s in verschillende talen
Kinderslot
Ondertiteling ondersteuning: DVB EN300743 en EBU
Teletekstondersteuning: DVB ETS300472 door VBI en OSD
220 V en 12 V (gestabiliseerd)
Ondersteunt FAT16/FAT32/FAT12
Leest JPEG/GMP bestanden
Games (Othello, Sudoku)
Inhoud pakket
De levering bestaat uit:

Bente BW-7 SE ontvanger
Afstandsbediening incl. batterijen
Extern IR-oog
Netstroomadapter
Gebruikershandleiding (Nederlands, Engels)
Technische gegevens Bente BW-7 SE
Resolutie: 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i en 1080p
Aansluitingen
2 x USB
1 x CI-slot
1 x HDMI
1 x LAN
1 x LNB in
1 x CVBS+Audio (via tulp)
1 x SPDIF
Afmetingen (l x b x h): 260 x 180 x 50 mm

Bente BW-7 SE CISC DVB-S2

Meer info

De nieuwe Bente BW-7 een veelzijdeige en betrouwbare HD satellietontvanger. De Bente BW-7 is naast Canaldigitaal ook geschikt is voor de concurrent Joyne. Joyne is de laatste nieuwe aanbieder van HD digitaal TV kijken via de satelliet.De satelliet ontvanger is geschikt voor 230 en 12 volt. Een 230 volt adapter is inbegrepen bij de uitrusting van deze Bente. Ook een IR (infra rood) oog voor bediening op afstand behoort tot de standaard uitrusting. Dit maakt deze ontvanger ook ideaal voor gebruik in caravan, camper, boot en mobiel gebruik op de camping. Maar ook thuis is deze ontvanger netjes uit het oog weg te werken door gebruik te maken van het IR oog.

De Bente BW-7 is ook geschikt voor opnemen van een satellietprogramma wanneer u hier een externe opname medium zoals USB harddisk of USB stick op aansluit.


De Bente beschikt over een common interface CI slot welke geschikt is voor een Canaldigitaal mediaguard module of Joyne module. Wat ook mooi is bij deze satellietontvanger is dat deze geschikt is voor het snel inlezen (fastscan) van zowel Canaldigitaal als Joyne zenderlijsten. Alle zenders worden dus netjes gesorteerd met Ned 1 op 1 Ned 2 op 2 enz.

Na een fatscan inlezen van de TV zenders kunt u de kanalen op diverse manier aan passen. Het is zelfs mogelijk zenders te verplaatsen, te wissen of hernoemen.

Zenders in uw eigen volgorde
Zet u de verschillende tv-kanalen het liefst in uw eigen volgorde? Met de Bente BW-7 SE kunt u zelf favorieten instellen en daarnaast zenders verplaatsen, vergrendelen, hernoemen, sorteren en verwijderen. Tevens is de ontvanger voorzien van een programmatimer, waarmee de BW-7 SE automatisch overschakelt naar het programma dat u heeft ingesteld. Met de programmatimer kunt u tot 8 programma's instellen.

 

 

Wanneer u een Joyne module gebruikt en de schotel heeft afgesteld op de eutelsat 9 oost is het zelfs mogelijk veel programma's te bekijken terwijl u een ander opneemt. Dit heeft er mee te maken dat de belangrijkste Nederlandse zenders op een gelijke frequentie en polarisatie uitzenden. Dan is een enkele tuner ook voldoende voor het opnemen en kijken tegelijk. Kijk hier voor een overzicht van de gebruikte frequenties van Joyne op de Eutelsat 9 oost satelliet.


Heeft u een bestaande Canaldigitaal of TV Vlaanderen kaart? In dat geval is de Interne kaartlezer van deze Bente ook hiervoor geschikt. Alleen de extra zwaar gecodeerde kanalen Fox sport INT. Mezzo en Motors TV kan deze kaartlezer niet decoderen.

 

De Bente BW-7 beschikt over voldoende aansluitingen voor optimaal gebruik. Natuurlijk een Common interface (CI) slot voor gebruik van een Canaldigitaal of Joyne ci module

 

De ontvanger wordt door ons voorzien van een Canaldigitaal of Joyne zendlijst wanneer u dit wenst. Zelfs beide zenderlijsten inladen is mogelijk!. Uiteraard wordt de Bent BW-7 ontvanger ook door ons getest voordat deze hier de deur uitgaat.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

M7 CDS CI Module Viaccess Orca + Smartcard CanalDigitaal

M7 CDS CI Module Viaccess Orca + Smartcard CanalDigitaal

€ 99,00
Joyne CI conax module  geïntegreerde smartcard

Joyne CI conax module geïntegreerde smartcard

€ 89,00