Joyne

 

 


Joyne, aanbieder van betaal tv via satelliet.


Tot nu toe was Canal digitaal de enige aanbieder om een abonnement aan te gaan. Met Joyn als nieuwe aanbieder zijn er meer mogelijkheden beschikbaar.


Joyne zal in tegenstelling tot Canal digitaal de hardware niet leveren. Zij leveren uitsluitend een losse Conax CI+ interfaces welke gebruikt kan worden in alle satellietontvangers voorzien van een CI slot (Common interface) en geschikte TV toestellen voorzien van een DVB-S2 tuner die ook voorzien zijn van een CI slot.
Dat geeft ons als Sattv zijnde de mogelijkheid een satellietontvanger of tv aan de klant aan te bieden, die voldoet aan individuele wensen. 


Aangezien de satelliet Transponders van Joyne een sterker  signaal uitzenden dan dat van Canaldigitaal! Zijn de signalen al met een relatief kleine schotelantenne via de Eutelsat 9 graden oost te ontvangen. Daarbij zal het signaal van Joyne via de 2 Transponders een grotere footprint beslaan, dan die van Canal digitaal!

Op de afbeelding hieronder de footprint van de Joyne transponders Eutelsat 9 graden oost.
Duidelijk is te zien is dat het Joyne aanbod TV en radio zenders ook buiten Europa, met een relatief kleine schotelantenne te ontvangen is.Joyne zal in eerste instantie 2 abonnementen gaan aanbieden.
Deze abonnementen kunnen worden aangegaan voor 1/3/6/12 maanden!  
Na een van deze periodes kan dit  door de klant weer worden geactiveerd wanneer dat nodig is. Tussentijds worden er geen abonnement kosten berekend. En dat maakt het zeer gunstig voor tijdelijk gebruik. 

Kosten aanschaf en registratie.
De Conax CI+ module met virtuele smartcard kost 99, – euro. Deze zijn verkrijgbaar bij de vakhandel waaronder Sattv.  
Voor registratie bij Joyn zal eenmalig  30, – euro aan activatie kosten door Joyne bij u eerste betaling berekend gaan worden.

Extra abonnementen.
Op het basis pakket zijn 3 extra abonnementen af te sluiten tegen een gereduceerd tarief van 5, – euro per maand per abonnement.
Ook op deze extra abonnementen is het volledige zender aanbod te zien, gelijk aan het hoofd abonnement.
Eenmalige registratie kosten door Joyne berekend voor een extra module bedragen 10, -
Het Joyne Travel Light, zal zenders bevatten waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en regionale zenders via enkele carrousel kanalen. Dit pakket zal zeer intressant gaan worden voor recreatie doeleinden.


overzicht Joyne basis zenders pakket
Het Joyne Basispakket zal naast bovenstaande zenders ook zenders gaan uitzenden waaronder: Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet, National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen En ook nog de populaire eredivisie voetbalkanalen met Fox Sports 1/3/5
Ook Nashville TV, Schlager TV, Oranje TV en de erotische zenders Dusk! zitten in dit pakket.

Extra abonnementen.
Er zijn maximaal 3 extra abonnementen mogelijk.
Er wordt eenmalig tien euro per extra abonnement aan activatiekosten door Joyne berekend.
Voor iedere extra abonnement is een Conax CI+ module vereist welke net als u eerste module ook 99, - euro kost.


Hoe regel ik een abonnement bij Joyne?
Een abonnement kunnen wij als Joyne dealer voor u aanmelden bij Joyn, wanneer u online een module heeft besteld of opgehaald.
Na aanmelding door ons bij Joyne kunt u in u eigen Joyne portal online u abonnement inzien, en betalingen aan Joyne verder regelen.


Voor verdere vragen mag u uiteraard bellen: 0653 839795 of stuur een mail.
Meer info: https://www.joyne.nl


1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in