Joyne

 

 


Joyne, aanbieder van betaal tv via satelliet.


Tot nu toe was Canal Digitaal de enige aanbieder van Nederlandse TV via satelliet. Met Joyne als nieuwe aanbieder zijn er meer mogelijkheden beschikbaar.


Joyne zal in tegenstelling tot Canal digitaal de hardware niet leveren. Zij leveren uitsluitend een losse Conax CI+ interfaces welke gebruikt kan worden in alle satellietontvangers voorzien van een CI slot (Common interface) en geschikte TV toestellen voorzien van een DVB-S2 tuner die ook voorzien zijn van een CI slot.
Dat geeft ons als Sattv zijnde de mogelijkheid een satellietontvanger of tv aan de klant aan te bieden, die voldoet aan individuele wensen. 


Aangezien de satelliet Transponders van Joyne een sterker  signaal uitzenden dan dat van Canaldigitaal! Zijn de signalen al met een relatief kleine schotelantenne via de Eutelsat 9 graden oost te ontvangen. Daarbij zal het signaal van Joyne via de 2 Transponders een grotere footprint beslaan, dan die van Canal digitaal!

Hieronder de footprint Joyne transponders Eutelsat 9 graden oost.
Duidelijk is te zien is dat het Joyne aanbod TV en radio zenders ook buiten Europa, met een relatief kleine schotelantenne te ontvangen is.
Transponder 1: Frequentie 11746 - Polarisatie Horizontaal - Symbolrate 30.000
Transponder 2: Frequentie 12072 - Polarisatie Verticaal - Symbolrate 30.000Kosten aanschaf en registratie.
De Conax CI+ module met virtuele smartcard kost 99, – euro. Deze zijn verkrijgbaar bij de vakhandel waaronder Sattv.  
Voor registratie bij Joyne zal verder eenmalig  30, – euro aan activatie kosten door Joyne bij u eerste betaling berekend gaan worden.

Joyne bied op dit moment 2 abonnementen aan.

overzicht Joyne travel light
Het Joyne Travel Light, bevat zenders waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en regionale zenders via enkele carrousel kanalen. Dit pakket is zeer intressant  voor recreatie doeleinden. Deze abonnementen kunnen worden aangegaan voor 1/3/6/12 maanden!  
Na een van deze periodes kan dit  door de klant weer worden geactiveerd wanneer dat nodig is. Tussentijds worden er geen abonnement kosten berekend. En dat maakt het zeer gunstig voor tijdelijk gebruik. 


overzicht Joyne basis zenders pakket
Het Joyne Basispakket heeft naast bovenstaande zenders extra programmas waaronder: Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet, National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen En ook nog de populaire eredivisie voetbalkanalen met Fox Sports 1/3/5
Verder de populaire muziek programmas Nashville TV, Schlager TV, en Oranje TV
Een aantal erotische zenders zitten ook in dit pakket.

Extra abonnementen.
Op het basis pakket zijn 3 extra abonnementen af te sluiten tegen een gereduceerd tarief van 5, – euro per maand per abonnement. 
Ook op deze extra abonnementen is het volledige zender aanbod te zien, gelijk aan het hoofd abonnement. 
Eenmalige registratie kosten door Joyne berekend voor een extra module bedragen 10, -

Hoe regel ik een abonnement bij Joyne?
Een abonnement kunnen wij als Joyne dealer voor u aanmelden bij Joyne, wanneer u online een module heeft besteld of opgehaald.
Na aanmelding door ons bij Joyne kunt u in u eigen Joyne portal online u abonnement inzien, en betalingen aan Joyne verder regelen.
Ook in het buitenland mogelijk.

Voor verdere vragen bel: 0653 839795 of stuur een e-mail: info@sattv.nl
Meer info: https://www.joyne.nl


2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in